Pozon shtatzënë për Vogue

    Nëna 39 vjeçare që pret një tjetër fëmijë, është zhveshur për të treguar format e saj duke mbuluar gjoksin dhe pjesët intime me duar. Schiffer vazhdon kështu nën gjurmët e Demi More që pozoi nudo për fotografen Annie Leibovitz në vitin 1991 si dhe shumë celebriteteve të tjera që kanë pozuar në të njëjtat kushte.

    Advertisement