Portugali – Parlamenti aprovon nidhmën për Greqinë

Vendimi është marrë me votën pro të socialistëve në qeveri dhe të opozitës së qendrës së djathtë, vetëm komunistët dhe jeshilët kanë shprehur votën kundër. Vendi do të marrë pjesë me 2,064 miliardë euro në planin që parashikon, hua të mundshme për një total prej 110 miliardë eurosh në tre vjet.

Advertisement