Të dy të njohur në fusha të ndryshme, por i bashkon i njëjti mbiemër.

Nëse jeni kuriozuar ndonjëherë të dini se çfarë lidhje kanë Leonard dhe Blerina Bombaj, tani e keni përgjigjen.

Advertisement

Ka qenë pikërisht regjisori i famshëm shqiptar Leonard Bombaj, i cili ditën e sotme ka qenë i ftuar në emisionin “Kush vjen për drekë”.

Leonardi ka folur përgjatë emisionit për çështje të ndryshme dhe më në fund i ka shuar kureshtjen të gjithëve përse ai dhe dietologia e famshme Blerina Bombaj kanë të njëjtin mbiemër.

“Blerina është vajza e xhaxhait tim.”-ka deklaruar regjisori i njohur, duke shuar më në fund enigmën dhe duke sqaruar kështu se ai dhe Blerina janë kushërinj të parë.

Mund të rrini të qetë tani që e mësuat…