Pique dëshiron të bëhet baba sërish, por Clara nuk pranon!

Gerard Pique është gati ta çojë marrëdhënien e tij me Clara Chia Marti në një nivel tjetër pas ndarjes me Shakirën.

Ndërsa Shakira është e zënë duke u përpjekur të rregullojë jetën e saj të re në Miami, Pique dhe Clara Chia po planifikojnë të zgjerojnë familjen e tyre të sapokrijuar.

Advertisement

Sipas raportimeve, Gerard Pique dhe Clara Chia Marti po planifikojnë të kenë fëmijën e tyre të parë së bashku. Ndërsa Gerard Pique tashmë ka dy djem me Shakirën, ish-ylli i Barcelonës dëshiron një vajzë këtë herë. Burimet thonë se vetë Clara Chia nuk dëshiron të mbetet shtatzënë për shkak të moshës së saj të re. Megjithatë, kjo nuk është e vetmja arsye pse 24-vjeçarja nuk dëshiron të mbetet shtatzënë.

Thuhet se Clara Chia nuk dëshiron të ketë fëmijën e Pique-s për shkak se si doli ndarja e tij me Shakirën. Ndonëse ka kaluar gati një vit që nga ndarja e ish-çiftit, zhurma e ndarjes ende nuk ka kaluar.

Një fëmijë nuk është e vetmja gjë që Gerard Pique dhe Clara Chia Martin planifikojnë të kenë. Sipas raportimeve të shumta, çifti po planifikon të lidhë kurorë së shpejti.

Ndërsa Pique nuk ishte martuar kurrë me Shakirën, pavarësisht se ishin bashkë për më shumë se një dekadë, ai duket se ka ndryshuar mendje për Clara Chia. Gazetarja spanjolle Monica Vergara zbuloi se Pique dhe Clara kishin diskutuar perspektivën e martesës para disa dëshmitarëve në një restorant.

Vergara tha në spanjisht: “Gjatë bisedës së tyre, të dy e quajtën njëri-tjetrin ‘dashuri’ dhe ai ndau shqetësimet e tij sesi duhej të fliste në publik. Kjo krijoi një hapje bisede për të folur për martesën. Ata folën se si Clara do të donte të martohej në një moment të jetës së saj.”