Përndoqi për një muaj këngëtarin, burgoset fansja e Harry Styles!

Një ndjekëse e Harry Styles është burgosur pasi i dërgoi 8000 letra këngëtarit në më pak se një muaj dhe i shkaktoi alarm dhe shqetësim serioz.

Gruaja që përndiqte Harry Styles është burgosur dhe është ndaluar ta shohë atë duke performuar.

Advertisement

Myra Carvalho, 35 vjeç, e cila u paraqit në Gjykatën Harrow Crown në Londër, thuhet se e kishte ndjekur këngëtarin duke i dërguar atij 8,000 letra në më pak se një muaj.

Ajo u dënua me 14 javë burgim pasi u deklarua fajtore për një akuzë për ndjekje që përfshinte alarm apo shqetësim serioz, tha një zyrtar i gjykatës.

Një masë ndalimi për 10 vjet u vendos edhe për Carvalho, e cila gjithashtu u tha se nuk mund të marrë pjesë në asnjë event ku Harry Styles po performon.