Pa partner

    Çifti ka qëndruar i lidhur për rreth një vit. “Ata ziheshin shumë dhe nuk po funksiononte. Kishin nevojë të ndaheshin për ca kohë dhe të rrinin vetëm”,‐ ka thënë një burim për E! News. Pamvarësisht kësaj ndarjeje WILLIAM MORRIS ENDEVAVOR ENTERTAINMENT, kompania ku punon Trawick, ka konfirmuar se ky i fundit vazhdon t’a përfaqësojë Britney‐n si agjent i saj.

    Advertisement