Olta Gixharit nuk i del e keqja me Zhaklinën: Po të ishte e mençur do të kishte…

Zgjedhja e Zhaklinës si e preferuara e publikut për të çuar në kamper Oltën dhe Armaldon, është komentuar pas emisionit.

Olta mendon se nëse Zhaklina do të ishte lojtare e fortë, zgjedhja e saj do ishte tjetër.

Advertisement

“Po të ishte e zgjuar, ajo duhet të kishte zgjedhur ty dhe Kiarën”, iu drejtua Olta Luizit, ndërsa ai e mbështeste në mendimin e saj. Olta shtoi se është humbje kohe qëndrimi i saj aty me Armaldon, ndërsa nuk dihet deri kur do qëndrojnë bashkë.