Nuk i jep numrin e telefonit së ëmës

    Sipas saj Vernita (mamaja e Oprah) duhet të telefonojë asistenten e të bijës dhe të lërë një mesazh. “Asistentja i tregon Oprah‐s se çfarë tha e ëma, e më pas e rimerr këtë të fundit për t’i treguar se ç’tha e bija”,‐ ka rrëfyer një burim për Radar Online. Prezantuesja e famshme amerikane i ka siguruar së ëmës një shofer dhe makinë. “Ajo blen kapele 500 $‐ëshe dhe bën një jetë shumë të mirë financiarisht, por nuk mund të lidhet me Oprah‐n, pasi ajo nuk ja jep numrin e telefonit”,‐ ka thënë shkrimtarja Kelly në një interviste për New York Times.

    Advertisement