Një shëtitje prej elefanti

    Elefantesha 26 vjeçare ka ikur gjatë momentit të ngarkesës dhe ka përshkuar disa kilometra deri në liqen ku edhe i dhuroi vetes një banjë. Elefantesha ka kaluar nga stacioni e më pas në të famshmen Bahnhofstrasse, nën sytë e kalimtarëve, por fatmirësisht është kapur pa bërë asnjë dëm.

    Advertisement