Një sex tape me Sandra Bullock?

    Sipas Daily Inquirer Jesse ka xhiruar një video hard me Sandra Bullock. Çifti është filmuar në krevat me aktoren të prangosur që bënte seks me të shoqin, i cili ish veshur si Hitleri. Filmimi është bërë një argument tjetër për të cilin të gjithë po flasin. Nëse filmimi do të publikohet, do të kishte një përputhjedhe me një foto të Jeese të veshur si një zyrtar SS gjatë një feste me miqtë, duke theksuar kështu pasionin për nazizmin. Shpresojmë që filmimi nëse ekziston vërtetë të mos publikohet kurrë, sepse do të ishte një goditje shumë e fortë për karrierën e aktores amerikane dhe jo vetëm.

    Advertisement