Një delfin i vogel ka ngordhur në Spanjë pasi një grup turistësh e kanë nxjerrë atë nga uji për të realizuar disa fotografi me të. Sipas raportimeve të “Daily Mail” fotografitë që deshmojnë ngordhjen e delfinit kanë shokuar dashamirësit e kafshëve në mbarë botën.

Advertisement

Delfini i vogel kishte humbur para pak kohësh nënën e tij dhe duke mos njohur mirë zonën kishte përfunduar në brigjet e plazhit spanjoll. 15 minuta jashtë ujit i kushtuan jetën gjitarit të vogel.