Me singëllat e saj “All About That Bass” dhe “Lips Are Movin” Meghan Trainor është gati të shumëfishojë suksesin me singëllin e ri “Dear Future Husband”. Në video artistja argëtohet duke përzgjedhur bashkëshortin “perfekt”. Një detyrë e komplikuar duke qenë se meshkujt që paraqiten nuk i kuptojnë rregullat e saj të thjeshta. Me pak fjalë argëtimi është i sigurt. Ja tek e keni videon: