New Music: Willow Smith | “F Q-C #7”

Vajza e Will Smith dhe Jada Pinkett-Smith ka publikuar klipin e saj më të ri, pas dy vjetësh pushim, për këngën e saj më të fundit “F Q-C #7”.
Titulli i këngës lexohet “Frequency number seven” (Frekuenca numër shtatë).
Në klip shfaqen katër imazhe të Willow, ku secili ka një kuptim të vecantë.
“E verdha është vetëbesimi, Blu është zëri im, E kuqja është instinkti im i mbijetesës, ndërsa e zeza është një kombinim i të gjithave”, ka shpjeguar Willow.
14 vjecarja vec se ka shkruar ëkëngën, është edhe bashkë producente dhe regjisore e videos.

https://www.youtube.com/watch?v=mcvjHpDMNoI