NEW MUSIC | Selena Gomez – “Look At Her Now”

Look at Her Now”  është një singëll i ri i publikuar nën etiketën Interscope Records nga artistja amerikane Selena Gomez. Kënga u publikua vetëm një ditë pasi artistja kish publikuar një tjetër këngë “Lose You to Love Me”. Kënga është shkruar nga Gomez, Julia Michaels, Justin Tranter dhe producenti  Ian Kirkpatrick. 

Advertisement