NEW MUSIC | Lenny Kravitz – “Ride”

Lenny Kravitz ka publikuar një video të re për “Ride”. Ky është një nga singëllat e albumit të fundit të artistit “Rise Vibration”, publikuar në 2018-ën. Videoja mban regjinë e Mark Seliger, i cili ka punuar edhe në të shkuarën me këngëtarin dhe na pasqyron më së miri natyrën bohemiane të artistit teksa shëtit nëpër Paris me një femër të panjohur, që me gjasa është muza e tij krijuese…

Shijojeni. Ja tek e keni 🙂