NEW MUSIC | DUA LIPA: “Don’t Start Now”

Ylli i muzikës botërore Dua Lipa ka lansuar projektin e shumë pritur “Don’t Start Now” këngë kjo që i paraprinë albumit të saj të dytë.

Dua Lipa shënoj sukses të jashtëzakonshëm me albumin e saj të pare, madje albumi i saj i parë u bë albumi më i dëgjuar në “Spotiffy” në konkurrencën e fermave.

Pritja për albumin e dytë të Dues ka qenë e gjatë, por sot fansa të shumët të Dues kanë marrë shpërblimin e shumëpritur.

Vetëm një orë pas lansimit të projektit, kënga ka arritur të shpërndahet me të madhe në rrjetet sociale.

Duket se fansat e Dues janë shumë të kënaqur me këtë këngë, duke u bazuar në komente të shumta pozitive dhe numër të madh të  dëgjueshmërisë në platforma të ndryshme aktuale.

/Insajder/