Nëntë seriale që mund t’i shihni këtë janar

Nga “The Gilded Age” te “The tourist” dhe një thriller psikologjik i errët dhe komik, disa seriale që nuk duhet t’i humbisni këtë janar.

The Gilded Age

Advertisement

Nëntë seriale që mund t’i shihni këtë janar

Archive 81

Nëntë seriale që mund t’i shihni këtë janar

Peacemaker

Nëntë seriale që mund t’i shihni këtë janar

The Afterparty

Nëntë seriale që mund t’i shihni këtë janar

Around the World in 80 Days

Nëntë seriale që mund t’i shihni këtë janar

As We See It

Nëntë seriale që mund t’i shihni këtë janar

The Journalist

Nëntë seriale që mund t’i shihni këtë janar

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

Nëntë seriale që mund t’i shihni këtë janar

The Tourist

Nëntë seriale që mund t’i shihni këtë janar