Nëna ka folur për momentin shokues pasi ka zbuluar arsyen përse djali i saj dy vjeçar vuante nga një shqetësim kronik dhe reagim agresiv gjatë udhëtimeve me makinë.

Advertisement

Mamaja e gjashtë fëmijëve, Nichola Griffith, mendonte se i vogli i saj kishte thjeshtë problem udhëtimet e gjata, por ajo është shokuar kur ka zbuluar majën plastike në ulësen për fëmijë, e cila shponte të voglin e saj në kurriz për 18 muaj me radhë.

Nichola ka folur se sa shumë ka ndikuar emocionalisht kjo ngjarje në familje. “Ndihem sikur e kam dërguar tim bir në “dhomën e torturave” me duart e mia”, është shprehur ajo./radionrg.al/