Në prag Shën Valentini, Lindi dhe Venera sjellin këngën romantike

Për disa vite në skenë, janë bërë një nga çiftet më të dashura të industrisë tonë. Në vend që të ndiqnin karrierat e tyre solo, ata në mënyrë shumë të natyrshme u bënë bashkë për të na sjellë shumë himne dashurie.

Lindi dhe Venera kanë lancuar këngën “Me ty” e cila u realizua edhe me videoklip. Klikoni në videon e mëposhtme.

Advertisement