Jo më pak se dje u zbuluan ftesat super unike të dasmës së Marina Vjollcës dhe Getoar Selimit dhe VIP-at nuk ngurruan të postonin ftesat e personalizuara.

Ndërsa Kastro Zizo, nuk ngurroi ta kthente një nga “traditat” e dasmave në humor duke shkruar: “Lekët në zarf apo në bankë?!”

Advertisement

Ai nuk e ka zbuluar shumën, por nga komenti mbi foto besojmë se do të jetë ndonjë shifër e lartë.