Muaji nëntor ka kaq shumë filma/seriale të reja në Netflix, sa nuk do dini ç’të shihni më parë!

Nga filmat dhe serialet e Krishtlindjeve dhe festave të fundvitit deri te të gjithë zhanret e kinematografisë, Netflix sjell një numër të konsiderueshëm prodhimesh të reja përgjatë muajit nëntor. Thuajse çdo ditë e këtij muaji, do sjellë diçka të re. Zbuloni gjithçka do shihni më poshtë:

2 nëntor

Advertisement

Camp Confidential: America’s Secret Nazis (Dokumentar)

Ridley Jones, sezoni 2 (Serial)

3 nëntor 

The Harder They Fall (Film)

Lords of Scam (Serial)

4 nëntor 

Catching Killers (Dokumentar)

5 nëntor 

A Cop Movie (Dokumentar)

Big Mouth, sezoni 5 (Serial)

The Club (Serial)

Glória (Serial)

Love Hard (Film)

Meenakshi Sundareshwar (Film)

Narcos: Mexico, sezoni 3 (Serial)

The Unlikely Murderer (Serial)

We Couldn’t Become Adults (Film)

Yara (Film)

Zero to Hero (Film)

6 nëntor 

Arcane (Serial)

7 nëntor 

Father Christmas Is Back (Film)

9 nëntor 

Swap Shop (Serial)

Your Life Is a Joke (Komedi e Netflix)

10 nëntor 

Animal (Dokumentar)

Gentefied, sezoni 2 (Serial)

Passing (Film)

11 nëntor 

Love Never Lies (Serial)

Red Notice (Film)

12 nëntor

Legacies, sezoni 3

13 nëntor

Arcane (Serial)

14 nëntor

Mariah Carey’s All I Want for Christmas Is You

15 nëntor

America’s Next Top Model, sezonet 21–22

Kuroko’s Basketball: Last Game

Lies and Deceit (Serial)

Snowbound for Christmas

Survivor, sezonet 16 dhe 37

16 nëntor

Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest

StoryBots: Laugh, Learn, Sing

17 nëntor 

Christmas Flow (Serial)

Prayers for the Stolen (Film)

The Queen of Flow, sezoni 2 (Serial)

Supergirl, sezoni 6

Tear Along the Dotted Line (Serial)

Tiger King 2 (Dokumentar)

18 nëntor

Carlos Ballarta: False Prophet (Netflix Comedy)

Dogs in Space (Netflix Family)

Lead Me Home (Dokumentar)

The Princess Switch 3: Romancing the Star (Film)

19 nëntor

Blown Away: Christmas (Serial)

Cowboy Bebop (Serial)

Dhamaka (Film)

Extinct (Netflix Family)

Hellbound (Serial)

Love Me Instead (Film)

The Mind, Explained, sezoni 2 (Dokumentar)

Procession (Dokumentar)

Tick, Tick…Boom! (Film)

20 nëntor

Arcane (Serial)

New World (Serial)

22 nëntor

Outlaws (Film)

Vita & Virginia

23 nëntor

Masters of the Universe: Revelation: Part 2 (Serial)

Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings (Dokumentar)

Waffles + Mochi’s Holiday Feast

24 nëntor

A Boy Called Christmas (Film)

Bruised (Film)

Robin Robin

Selling Sunset, sezoni 4 (Serial)

True Story (Serial)

25 nëntor

F Is for Family, sezoni 5 (Serial)

Super Crooks (Serial)

26 nëntor

A Castle for Christmas (Film)

Dig Deeper: The Disappearance of Birgit Meier (Dokumentar)

Green Snake (Film)

Light the Night (Serial)

School of Chocolate (Serial)

Spoiled Brats (Film)

28 nëntor

Elves (Serial)

29 nëntor

14 Peaks: Nothing Is Impossible (Dokumentar)

30 nëntor

Charlie’s Colorforms City: Classic Tales With a Twist

Charlie’s Colorforms City: Snowy Stories

Charlie’s Colorforms City: The Lost Valentines Musical

Coming Home in the Dark

More the Merrier (Film)

The Summit of the Gods (Film)