Moda e re e festave

    Këtë e ka bërë tashmë Kristin Cavallari, aktore e serisë së famshme televizive THE HILLS. Ajo ka mbërritur në një festë në Las Vegas me një palë rrobebanjo mini në formë trekëndëshe dhe me një bluzë të tejdushme rrjete sipër. Një look plazhi, që me sa duket u pëlqeu shumë edhe të pranishmëve në Liquid Pool Party. Cavallari prej shumë pak kohësh është rikthyer single dhe më këtë look nuk besojmë se do të zgjasë shumë beqaria e saj.

    Advertisement