Mjaftoi një pyetje në Instagram dhe zbuluam lidhjen mes Dojna dhe Marin Mema-s

Si nuk e kishim menduar më parë…

Të dy janë figura shumë të rëndësishme në media, por shumë pak veta e dinin se Dojna Mema dhe Marin Mema janë kushurinj të parë.

Këtë fakt interesant e ka zbuluar së fundmi Dojna, e cila i është përgjigjur një prej pyetjeve që fansat e saj i bënë në Instastory.

Njëri prej tyre e pyet se çfarë e ka Marin Memen, meqë dhe ai është nga Kolonja me origjinë. Dojna i ka habitur të gjithë teksa ka zbuluar se Marinin e ka çun xhaje.

Nuk mund ta mohojmë që të dy janë figura të rëndësishme në formatet respektive që drejtojnë. Dojna në “Pop Culture” dhe Marin Mema në “Gjurmë shqiptare”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.