Miley Cyrus, foto ‘hot’ dhe një deklaratë!

E lirë nga etiketat seksuale dhe nga renditjet. Kështu Miley Cyrus përcaktohet në një intervistë të gjatë në “Vanity Fair America”, ku shfaqet në një seri-fotosh “hot” në “topless”. Martesa e saj me Liam Hemsworth? Një stil i vjetër, më shumë se një “new age”, tregon ish-ylli i “Disney”-t, e cila shton: “Dashuria nuk ka lidhje me identitetin seksual…”. Gjithmonë në vijë të parë në mbrojtje të të drejtave LGBTQ, postar-ja ka shpjeguar gjithashtu se edhe pse ajo është për një marrëdhënie heteroseksuale, ajo ndihet “e çuditshme” ose e lirë nga kufizimet seksuale: “Njerëzit bien në dashuri me njerëzit, jo me gjininë, as me pamjen. Ajo që unë jam e dashuruar, ekziston në një nivel shpirtëror, gjinia është një pjesë shumë e vogël, pothuajse e parëndësishme e marrëdhënieve”.

miley-cyrus-march-2019-05b

/GazetaShqip/