Michael Douglas rikthehet në tapetin e kuq

Ai luftoi me kancerin që prej Gushtit 2010 deri në janar 2011, por kur e pamë në tapetin e kuq të Festivalit të Filmit Tribeca, Michael dukej më së miri.
71-vjecari ishte i pranishëm në festivalim e filmit për të ndjekur një forum lidhur me rrezikun nuklear dhe bombat.
Aktori kishte zgjedhur të vishej me lejla, ndërsa bëri të ditur se nëpërmjet veshjes së tij donte të bënte një homazh për të ndjerin Prince.
Shfaqja e tij në tapetin e kuq habiti, pasi vetëm pak kohë më parë, National Enquirer raportoi se sëmundja i ishte rikthyer.

Advertisement