Michael Douglas dhe Catherine Zeta-Jones, pushime në Meksikë

Gjatë këtyre 15 viteve së bashku, ata kanë kaluar shumë vështirësi.

Por më në fund duket se aktorët e njohur, Catherina Zeta-Jones, 46 vjeç dhe i shoqi, Michael Douglas, 71 vjeç, kanë gjetur pak qetësi.

Advertisement

Ata u fotografuan duke pushuar në Meksikë.

Të dy duken në formë shumë të mirë.