Meksikë – Calderon pret Obamën dhe Harper

Calderon u takua me homologët e tij veçmas në Institutin Kulturor të Cabana. Të tre liderët darkuan së bashku të dielën dhe të hënën do të mbajnë takimin e nivelit të lartë ku ata priten të diskutojnë mbi çështjet e tregtisë dhe mbi dhunën e bandave të drogës.

Advertisement