“Me radhë, 3 ditë njëri- 3 ditë tjetri”/ Luizi- Nitës: Do e shohësh ça do bëj!

Luizi duket se e ka nisur ditën sot me qëllime të qarta.

Ai ishte i pari që u zgjua e pas tij Bjordi dhe Nita, të cilës po i tregonte se çfarë do bënte!

Advertisement

Luizi: A e din ti Nita se çfarë do i bëj Ronaldos sot? Çfarë do i them, e çdo bëj. A isha i urtë dje, ja e lashë…

Me radhë, 3 ditë njëri- 3 ditë tjetri! Mos tu mbetet hatri!