Më në fund! Venera dhe Lindi i betohen njëri-tjetrit (Video)

Më në fund!

Pasi kënga pritej të publikohej më 8 mars, tashmë mund ta shijojmë në paqe.
“Betohem” quhet balada e dashurisë nga Venera Lumani dhe Lind Islami me tekst te këngëtarit Ylli Limani, e cila u publikua ditën e sotme.

“Unë nuk e di nga më erdhe
Por ramë te dy sikur gjethet
E asaj vjeshte me shi.
Ti më riktheve jetën kur isha msu’ i vetëm,
Më nuk jetoj dot pa ty“, këndojnë Venera dhe Lindi, duke ia kushtuar këtë këngë dashurisë së tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.