Martin Scorsese bën bashkë Robert De Niron dhe Leonardo DiCaprion

Pas bashkimit të dy aktorëve të njohur të Hollywoodit Brad Pitt dhe Leonardo Di Caprio, një tjetër bashkëpunim mjaft interesant pritet të realizohet. Mësohet se regjisori Martin Scorsese do të realizojë një film të ri ku dëshiron të jenë pjesë aktorët e tij të preferuar. “Killers of the Flower Moon” është prodhimi i ri i regjisorit, i cili do të ketë pjesë të kastit Robert De Niro dhe Leonardo DiCaprio, që do të kenë rolet kryesore, duke bërë bashkë në këtë mënyrë dy emra mjaft të njohur të Hollywoodit .

Pritet që xhirimet e këtij prodhimi kinematografik të nisin në fund të verës. Subjekti i filmit “Killers of the Flower Moon” do të ketë në qendër të tij një seri vrasjesh misterioze që kanë ndodhur në vitet 20 në Osage, zonë që ka popullsi indiane. Një agjent i korruptuar i FBI-së do të nisë të hetojnë në lidhje më këto krime.

/Opinion/