Martesat brenda së njejtës gjini, banorët ndahet në pro dhe kundër!

Vëllai i Madh organizoi një lojë për banorët. Ata duhet të bënin një “Talk Show”, ku do të trajtonin tema të ndryshme me interes të madh në opinionin publik.

Një nga pyetjet për diskutim ishte “Martesat brenda së njejtës gjini”.

Advertisement

Banorët janë ndarë në pro dhe kundër. Kjo temë pati reagime të ndryshme dhe përplasje opinionesh mes banorëve.