Maqedoni – Konferencë për integrimin në NATO

Sipas organizatorëve të këtij evenimenti, temë e konferencës do të jetë rëndësia e integrimit të vendeve të rajonit në NATO dhe perspektiva rajonale. Bëhet me dijeni se në konferencë po marrin pjesë ministrat e mbrojtjes së Shqipërisë, Kroacisë, Sllovenisë dhe Turqisë, por edhe zyrtarë të lartë të ministrisë së Mbrojtjes së Serbisë, të Bosnjë-Hercegovinës dhe Malit të Zi, por Kosova nuk është llogaritur si pjesëmarrëse.

Advertisement