Mamaja e Rihanna-s flet!

    “Jam shumë e lënduar por ç’mund të bëj? E duam shumë vajzën tonë, por nuk mund t’a lëmë të luajë ruletë ruse me jetën e saj. Chris ka një fuqi të çuditshme mbi të. Rihana e do dhe ai e di mjaft mirë këtë. Në sytë e saj Chris është perëndi. Edhe pas asaj që i bëri, nuk është zbehur aspak kjo ndjenjë”,- ka rrëfyer mamaja e Rihannës, Monica Fenty.

    Advertisement