Maluma kërkon mbrapsht dashurinë e tij në këngën e re (Video)

Çfarë i ka ndodhur këngëtarit seksi kolumbian?

Maluma ka publikur ditën e sotme klipin e ri të këngës “El Prestamo” (që në shqip përkthehet “huadhënie”. Si gjithmonë Maluma duket mjaft tërheqës gjatë gjithë kohes, duke u përshtatur edhe me partneren e tij, me të cilën grabisin një bankë si dhe ndajnë disa skena të nxehta për publikun.

Advertisement

Megjithatë ka diçka që nuk shkon me partneren e tij, dhe për këtë vargjet e këngës  kërkojnë mbrapsht gjithë dashurinë etij. A është e mundur kjo? Vazhdimin do e shikojmë në klipin tjetër. Ndërkohë ndiqni “El Prestamo” më poshtë: