Macja lahet në lavatriçe

    Një burrë ka mbushur lavatriçen në një lavanderi automatike. Kur është kthyer me kurriz macja e tij persiane është ngatërruar me rrobat e palara. Burri nuk e pa dhe nisi procesin e larjes. “Fillova ciklin e larjes 30 minutësh, fatmirësisht me ujë të ftohtë. Kur mbaroi procesi dhe hapa derën e lavatriçes dëgjova një mjaullimë dhe kokën e maces që doli nga rrobat”,- ka thënë i zoti.

    Advertisement