Luizi mban veshur rrobëdishanin e Kiarës, ajo afrohet dhe e puth!

Edhe pse dita e djeshme nisi dhe vijoi me debate dhe përplasje të shumta, Luizi e mbylli më së miri duke përqafuar Kiarën.

Ky i fundit doli nga dushi dhe veshi rrobëdishanin e Kiarës. Ai u shtri në krevatin e saj, ku u puthën e u përqafuan me njëri-tjetrin.

Advertisement

Kiara i tha Luizit se e kishte marrë malli për të. Ky i fundit ndonëse buzëqeshi, i tha Kiarës se nuk e beson dhe se këtë gjë po e thotë për t’i bërë qejfin.