Luizi bisedon me Bjordin për ditëlindjen e Kiarës, çfarë ka ai në mendje?

Ditëlindja e Kiarës po afron dhe Luizi duket i menduar për të gjetur dhuratën e duhur për të.

Në një bisedë me Bjordin, ai po vriste mendjen se si do e kuptojë ai kur kalon mesnata që i bie dhe data 18 kur Kiara ka ditëlindjen.

Advertisement

Bjordi i dha idenë që të pyesin Arbanën , por Luizi nuk ishte shumë dakord.