Libi – Rrëzohet avioni me 105 persona

Sipas informacioneve të fundit 93 ishin pasagjerë, ndërsa 11 të tjerët, anëtarë të ekuipazhit. Mjeti fluturues vinte nga Afrika e Jugut dhe u përplas me pistën, për motive që ende nuk janë bërë të ditura. Avioni i përket kompanisë libiane Al Afriqiyah dhe vinte nga Johannesburg. Burime zyrtare të kompanisë, mjeti pati aksident në momentin e uljes.

Advertisement