Ky është qyteti në Shqipëri që kërkon më shumë në Google kategorinë porno!

I ftuar në “Goca & gra”, specialisti i IT-së, Tomi Kallanxhi, foli për personazhet, termat dhe ngjarjet më të kërkuara të shqiptarëve në Google gjatë vitit 2022.

“Berati është i pari qyteti që kërkon më shumë kategorinë porno,” tha ai. Përpos kësaj, Berati ishte qyteti më pak i apasionuar për futbollin.

Advertisement

Po pastaj si renditen qytetet? Pas Beratit, vijon Gjirokastra, Dibra, Lezha dhe Fieri. Tirana renditet e fundit.

Ligji për pornografinë është një nga togfjalëshit më të kërkuar në Google, me gjasë për shkak të ngjarjeve shumë të diskutuara në lidhje me mbrojtjen e të dhënave personale, cenimin e privatësisë, shantazhin etj.