Kush është klubi më i mirë i Evropës. Përgjigjet “France Football”

Revista “France Football” publikon të mërkurën një listë me ato që i konsideron si ekipet më të mira të botës aktualisht.

Në bazë të disa kritereve siç janë futbollistët e këtyre klubeve, historia, spektatorët në stadium, audienca televizive, fansat në rrjetet sociale, të ardhurat dhe shpenzimet, revista franceze ka përpiluar një renditje që do të shkaktojë debate mes tifozëve.

Shikoni më poshtë renditjen e 10 klubeve më të mira në botë, duke nisur nga vendi i 10.

10. Arsenal – 88 pikë

klub1

9. Manchester City – 89 pikë

klub2

8. Chelsea – 91 pikë

klub3

7. PSG – 94 pikë

klub4

6. Juventus – 107 pikë

klub5

5. Liverpool – 120 pikë

klub6

4. Bayern Munchen – 135 pikë

klub7

3. Manchester United – 151 pikë

klub8

2. Barcelona – 177 pikë

klub9

1. Real Madrid – 184 pikë

klub10

/TCH/