Kris Jenner merr një valixhe 15 mijë dollarë dhe të gjithë fansat i kthehen kundër

Kris Jenner është një ndër 60-vjeçaret më të pasura në botë, për shkak të spektaklit të saj të njohur ‘Keeping Up With the Kardashians’. Megjithatë pavarësisht gjithë famës së saj ajo është cilësuar shpesh si shumë vulgare dhe pa shije në stil. Madje së fundmi të gjithë janë inatosur nga një dhuratë që Kris ka marrë për Krishtlindje. Bëhet fjalë për një valixhe, e cila nxjerr dhe njëherë në pah të gjithë pasurinë e Kris Jenner. Kjo ka hapur shumë debat dhe pothuajse të gjithë ndjekësit e saj i kanë dalë kundër, duke thënë se ajo nuk ka bërë diçka për të merituar atë pasuri. /Who/