Kris Jenner më në fund takohet me Caitlyn Jenner

Kris Jenner dhe Caitlyn Jenner më në fund janë takuar dhe kjo ka ndodhur në episodin më të fundit të reality “I Am Cait”.
Ky ishte takimi i parë i ciftit që pas ndryshimit të gjinisë së Caitlyn.
Cailtyn është shprehur se ndihet e pavarur nga Kris, vecanërisht sa i përket dekorimit të shtëpisë.
Ajo gjithashtu ka folur për marrëdhënien e tyre që pas ndryshimit, duke thënë se thuajse nuk ekziston asnjë lidhje mes tyre.
“Më shumë gjëra i kam mësuar duke lexuar artikuj online. Ka qenë e vështirë dhe për kët ëndihem keq. Unë gjithnjë kam dashur të kem një marrëdhënie të mirë me të, sidomos prej fëmijëve”, ka thënë Cait.

Advertisement