Kosovë – Regjistrohet organizata e re politike Partia Popullore Malazeze e Kosovës

Kryetari i kësaj partie është Lazar Raduloviç, ndërsa partia , siç thuhet në një komunikatë për media , do të angazhohet për të drejtat e refugjatëve dhe popullatës së zhvendosur malazeze dhe të tjerëve, që të kthehen në shtëpitë e tyre, sikurse edhe të sigurojë ndihmën ekonomike për këta persona.

Advertisement