Kosovë – Gjermania konfirmon pakësimin e trupave

“Ne kemi biseduar për reduktimet e ardhshme të KFOR-it, që mund të ndodhë në vjeshtë”, ka konfirmuar Guttenberg pas takimeve me autoritetet kosovare. Ai ka shtuar më tej se parimi i vendeve anëtare të NATO-s është që bashkë të hyjnë në një mision dhe bashkë të dalin prej tij.

Advertisement