Këtë herë Facebook kërkon t’ju vjedhë zemrat, jo të dhënat

Në konferencën vjetore të zhvillimit të Facebook (Developer Conference), Mark Zuckerberg solli të reja.

Pas skandalit për vjedhjen e të dhënave të përdouesve, si për tu rimëkëmbur, Facebook ka krijuar Facebook Dating, që është pikërisht ashtu siç tingëllon, një profil i veçantë në për të gjithë përdoruesit për të njohur njerëz të rinj dhe të krijojnë lidhje serioze.

Advertisement

Si do të funksionojë?

Furthermore, a separate messaging inbox with text-only communications will be implemented, meaning people can’t send photos or links when they’re chatting for the first time, and you’ll also have the option to “unlock” individual events or groups you’re a member of to see potential matches.

Sipas Facebook, përdoruesit do të klenë mundësi të hapin një profil të ri që nuk ka lidhje me profilin ekzistues dhe çdo gjë që postohet nuk do të dalë në News Feed të miqve tuaj.

Asnjë nga miqtë që keni në Facebook nuk do të shfaqet si “një njohje e mundshme”. Gjithashtu profili juaj do të shfaqë vetëm emrin tuaj të parë dhe në inbox nuk do të dërgohen as links dhe as foto, por vetëm mesazhe, deri në momentin që ju i jepni “unlock”.