Kërkoi ta takonte/ Valbona Mema lë keq Roza Latin…

Tashmë është bërë traditë që në çdo edicion të ‘BBV3’, banorët duhet të improvizojnë një dasmë tradicionale shqiptare. Çifti i përzgjedhur ishte Ilnisa dhe Meriton, ku në ‘dasmën’ e tyre performoi artistja e talentuar Valbona Mema.

Banorët që ishin të pranishëm në dasmë u mblodhën në oborr duke kërcyer, por një moment ka tërhequr vëmendjen mes Valbonës dhe Roza Latit.

Advertisement

Kjo e fundit i drejtohet këngëtares, “Zemra ime” dhe më pas i afrohet për ta takuar, por Valbona e injoron komplet duke i kthyer menjëherë shpinën.

Pamjet që do të ilustrojmë më poshtë e tregojnë qartë se Valbona e ka dëgjuar Rozën por nuk ende dihet pse nuk pati një përshëndetje mes tyre.