Këngëtarja Vesa Luma, duket se ka zgjedhur shtatorin për të pushuar buzë detit, por jo çdo gjë i ka shkuar siç duhet.

Në faqën e saj personale në instagram ajo ka publikuar një story ku duket se qiellin e kanë pushtuar retë e zeza dhe fryn një erë e fortë. Kjo situatë e ka mërzitur këngëtaren, duke e ndarë edhe me ndjekësit e saj.

Advertisement

‘Kur unë vendosi me bo pushime?’ – shkruan Vesa mbi video.

Edhe përse ne video dallohet një flamur spanjoll dhe amrikan, nuk dimë të përcaktojmë se ku është duke i kaluar pushimet nëna e Lian-it bukurosh.