Kejvina shpërthen në ofendime ndaj Luizit/ ‘Copë idioti, injorant’…

Duke folur me lot në sy, Kejvina u shpreh se Luizi duhet t’i kërkoi falje familjes së saj dhe më në veçanti babait, për komentet jo etike ndaj saj.

‘Nuk e mendoja kurrë që pas syve jeshil dhe asaj buzëqeshje, fshihet një njeri me errësirë’, tha Kejvina për Luizin, në një bisedë me Armaldon në kuzhinë.

Advertisement

Armaldo u mundua ta qetësojë disi Kejvinën, duke i thënë se ka hyrë në zemrat e të gjithë shqiptarëve me sinqeritetin e treguar, dhe për mënyrën e drejtë të të folurit.