“Ke ndonjë problem me bukuroshet?” Ironi mes Oltës dhe Valbonës…

Përpos historive dhe surprizave në spektaklin e mbrëmjes së sotme në ‘DWTS’ nuk kanë munguar as ironitë e këtë herë po flasim për panelin e jurisë. Teksa po jepte komentet e saj për performancën e Arnitës, Valbonës i tërheq vëmendjen një detaj nga komenti i saj e nuk denjoi ta ndërpriste.

Shiko bisedën më poshtë:

Advertisement

Olta: Ti Arnita sot më vërtetove që je një koktejl i çuditshëm karakterial nuk do të besoja kurrë që data më e rëndësishme për ty ishte kurorëzimi si bukuroshe sepse je natyrë shumë filozofike dhe këtë natyrë ma solle edhe në ‘Rumba’.

Valbona: Olta ke ndonjë gjë me bukuroshet ti?

Olta: Absolutisht jo se jam edhe vetë bukuroshe Bona nuk e di nëse e ke vënë re.