Kaliforni – Tërmet 7.2 ballë

Lëkundjet, më të fortat të regjistruara në Kaliforni që prej 1969, janë ndjerë në San Diego, Los Angeles, Las Vegas, Phoenix dhe Arizona, qindra kilometër nga epiqendra. CNN ka njoftuar vdekjen e një personi në Meksiko.

Advertisement